Muut palvelut

Kumppaniverkostomme auttaa, jotta matkasi olisi onnistunut

Tarjoamme käyttöönne myös hämäläisten yhteistyökumppaniemme palvelut majoitukseen, maittavaan ateriointiin ja erilaisiin ohjelmapalveluíhin. Räätälöidyissä matkapaketeissa kuuntelemme luonnollisesti ryhmänne toiveita sopivanhenkisistä oheispalveluista.

Museokortilla etuja

Tietyillä retkillä ja ryhmämatkoilla voit saada museokäyntien osalta alennusta retken hinnasta Museokortilla. Hintaetu on mainittu matkaesittelyssä. Ilmoita matkaa varatessasi, jos sinulla on Museokortti ja ota se matkalle mukaan.

Museokortti on vuodeksi kerrallaan hankittava suomalaisten museoiden yhteislippu, joka on voimassa vuoden ajan ensimmäisestä museokäynnistä alkaen, 250 museossa Ahvenanmaalta Inariin.

TIETOJA MUSEOKORTISTA

Vekka Tours lahjakortti – varma valinta

Anna perheenjäsenillesi tai ystävillesi lahjaksi laatuaikaa ja mukavia elämyksiä – Vekka Toursin lahjakortilla.

Lahjakortin voit tilata puhelimitse tai sähköpostitse asiakaspalvelustamme. Lähiaikoina voit ostaa sen myös verkkokaupastamme.

Lahjakortilla voit maksaa Vekka Toursin palveluita nimellisarvostaan. Ilmoita lahjakorttia käyttäessäsi siihen kirjoitettu saajan nimi ja lahjakortin numero.

Lahjakortti on voimassa yhden vuoden sen lunastuspäivämäärästä lähtien. Lahjakorttia tai sen osaa ei vaihdeta rahaksi. Jos lahjakortilla maksettu matka jostain syystä peruuntuu, hyvitämme sen uudella lahjakortilla. Kadonnutta lahjakorttia ei korvata. Pidä lahjakortin numero vain omana tietonasi.

Matkaehdot

UUSI MATKAPAKETTILAKI 2018

Valmismatkalain korvaava laki matkapalveluyhdistelmistä on astunut voimaan 1.7.2018. Samanaikaisesti korvataan laki valmismatkaliikkeistä lailla matkapalveluyhdistelmien tarjoajista.

YLEISET MATKAPAKETTIEHDOT 1.7.2018

ALLMÄNNA PAKETRESEVILLKOR 1.7.2018

GENERAL TERMS AND CONDITIONS FOR PACKAGE TRAVEL – 1 July 2018