Palvelut

Matkoja mukavuusalueille täyden palvelun talosta

Vekka Tours on monipuolinen matkapalvelujen tarjoaja Hämeestä. Omassa matkatuotannossamme on niin lyhyempiä päivä- ja tapahtumaretkiä kuin useamman päivän matkoja yksityishenkilöille, ryhmille ja yrityksille. Tarjoamme runsaasti kokemuksia ja elämyksiä luonnosta, kulttuurista, hyvinvoinnista sekä paikallisesta piirteistä.

Rekisteröitynä valmismatkajärjestäjänä tuotamme ja tarjoamme vastuullisesti kokonaisvaltaisia matkapaketteja. Tutustu sivuillamme retki- ja ryhmämatkatarjontaamme sekä varaa paikkasi mieleisellesi reissulle. Järjestämme myös räätälöityjä matkoja sekä tilauskuljetuksia ryhmänne toiveiden mukaan.

Ota yhteyttä, tilaa matka ja lähde kanssamme mukavuusalueelle!

Kuljetamme mennen tullen

Kotimaan kohteisiin järjestämme lähtöjä Helsinki-Tampere -akselilla. Matkareitistä ja päämäärästä riippuen liityntäkuljetukset lähikunnista ovat mahdollisia. Jos tarvitset ryhmällesi pelkän kuljetuksen, esimerkiksi konserttiin, pelimatkalle tai yritystilaisuuteen – sekin onnistuu mainiosti. Vekka Toursin viihtyisät bussit taitavine kuljettajieen palvelevat tilausajoissa eri kokoisia, alkaen 10 hengen ryhmiä.

Tutustu tarjontaamme ja varaa paikkasi

Matkatarjontaamme voit tutustua verkkokaupassamme, mistä voit kätevästi varata paikkasi haluamaasi retkikohteeseen tai tapahtumaan.

KAUPPAAN