Retket

Mukava päivä, kaksi tai useampikin – irti arjesta

Matkatarjonnastamme löytyy monipuolisesti retkiä yhdelle päivälle, yön yli tai useammaksi päiväksi. Jokaiselle löytyy mielenkiintoista: historiaa, kulttuuritapahtumia, luontoretkiä ja tutustumista paikallisiin erikoisuuksiin. Retkemme lähtö- ja paluupiste on pääsääntöisesti Hämeenlinnassa – matkakohteesta riippuen liityntäkuljetukset Tampere-Helsinki-akselilla ovat myös mahdollisia. Matkareitit löydät tarkemmin matkaesittelyistä.

Retkillemme voi varata paikat henkilökohtaisesti, mutta toteutuakseen ne edellyttävät minimiosallistujamäärää – yleensä 20-25 henkilöä. Paikkoja on toisaalta rajoitetusti, esimerkiksi paljon kysyttyihin konsertti- tai teatteriesityksiin varaamme tietyn kiintiön lippuja, jolloin ne kannattaa varata ripeästi.

Jos joku muu ajankohta tai matkakohde kiinnostaa, kerää ryhmä ja sovi kanssamme räätälöidystä ratkaisusta. Tarvittaessa pelkkä kuljetuskin järjestyy tilausajona, jos muu ohjelma on jo sovittu.

Mukavan hitaasti Hämeessä

Hämeessä on paljon koettavaa ja nähtävää! Historiaa, kulttuuria ja kaunista luontoa ja leppoisia ihmisiä, niitä tahdomme vieraanvaraisesti esitellä. Me kokoamme yhteen alueen matkailutoimijoiden palvelut ja tarjoamme ne seudulla vierailevien nautittavaksi.

Muu Suomi

Järjestämme retkiä Hämeen ulkopuolelle – esimerkiksi kulttuuritapahtumiin, nähtävyyksien ja paikallisen kulttuurin äärelle, luontoretkille tai vaikkapa ostosmatkoille. Tapahtuman tai retken kohteesta riippuen bussimme palvelevat Helsinki-Tampere-akselin varrelta lähteviä matkalaisia. Matkareitin löydät tapauskohtaisesti niiden esittelyistä.

Tutustu tarjontaamme ja varaa paikkasi

Matkatarjontaamme voit tutustua verkkokaupassamme, mistä voit kätevästi varata paikkasi haluamaasi retkikohteeseen tai tapahtumaan.

KAUPPAAN