Ryhmämatkat

Yhteisiä kiinnostuksen kohteita – samanhenkisessä seurassa

Vekka Toursin ryhmämatkatarjonta kohdistuu pääasiassa Hämeenlinnan seudulle ja Hämeeseen. Tarjoamme kanssamatkustamisen mukavaa tunnelmaa eri kohteisiin myös muualla Suomessa, Pohjoismaissa ja Baltiassa. Käymme mielenkiintoisissa kohteissa tutustumassa paikallisiin oloihin ja aikaa jää myös tuliaisostoksille. Matkapakettiin voidaan liittää myös ammattitaitoisen oppaan ohjaus. Ryhmämatkat edellyttävät yleensä minimimäärää osallistujia toteutuakseen. Katso tarkemmin matkaesittelyistä.

KAUPPAAN

Räätälöidyt ryhmämatkat

Jos ryhmällänne on oma toive kohteesta tai matkan luonteesta, ideoidaan yhdessä oma räätälöity matka kuljetuksineen, risteilylippuineen, majoituksineen, tapahtumalippuineen, oheisohjelmineen jne. Pääset itse helpommalla, kun annat ammattilaisen hoitaa järjestelyt nopeasti ja joustavasti.

Jos ryhmänne on tulossa Hämeeseen, teemme mielellämme tarjouksen, mitä kaikkea voisitte näkeä ja kokea retkellänne!

Pyydä tarjous

Ryhmämatkan vetäjille

Saat kaikki palvelut yhdestä osoitteesta ja yhdellä laskulla. Me hoidamme kaiken puolestasi, kokemuksella ja ammattitaidolla. Jos et löydä valmiista tarjonnastamme juuri sopivaa kokonaisuutta, räätälöimme ryhmällenne matkaohjelman toiveidenne mukaan.

Järjestämme matkakokonaisuudet myös muualle Suomeen. Varaamme ja hoidamme tarvittaessa kuljetukset, majoitukset, risteilyliput ruokailuineen ja ohjelmineen, juuri kuten haluatte.

Hintoihin ei sisälly kuljetukset lähtö- ja paluupaikkakunnaltanne. Voitte saapua omalla kuljetuksella tai teemme halutessanne edullisen liityntäkuljetuksen laadukkaalla tilausajokalustollamme.

Ryhmämatkoillamme minimi on yleensä 25 hlöä ja ohjelmat sisältävät kuvauksissa mainitut palvelut. Yksinkertaista ja helppoa – Vekka Tours hoitaa!