Tilausajot

Tilausajon tarjouspyyntö

 

Ajankohta

Matkareitti

Matkustajamäärä

Yhteystiedot

Haluan, että minuun otetaan yhteyttä

PuhelimitseSähköpostilla


Ei

 

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.


Kuljetusehdot

Kuljetussopimus on liikennöitsijän puolesta sitova, elleivät yleiset force majeur -tilanteet, konerikko, tai muut vakavat tekniset syyt estä ajon suoritusta.
Jos tilausajo peruuntuu asiakkaan toimesta, pyritään ensisijaisesti pääsemään neuvotteluteitse molempia osapuolia tyydyttävään ratkaisuun. Jos sopimukseen ei päästä, peruutuskulut laskutetaan oheisesti:

  • 8-11 vrk ennen lähtöpäivää laskutetaan 10 % hinnasta
  • 2- 7 vrk ennen lähtöpäivää laskutetaan 20 % hinnasta
  • 24– 48 h ennen lähtöhetkeä laskutetaan 50 % hinnasta
  • 24– 0 h ennen lähtöhetkeä laskutetaan 100 % hinnasta

Ylimääräinen siivous

Autot siivotaan normaalisti käytön jälkeen. Siivous kuuluu tietysti kokonaispalveluun. Poikkeuksellisen vaikean lian puhdistuksesta sen sijaan veloitetaan ylimääräisenä siivouskorvauksena 250€.

Rikkoutuminen

Asiakkaan tuottamuksellisuudesta johtuva matkustajatilojen, tai istuimien rikkoutuminen veloitetaan todellisten kustannusten mukaan. Kuluihin lisätään mahdollinen korjauksesta johtuva auton seisonta-aika.

Hankalat olosuhteet

Kuljettajalla on oikeus kieltäytyä ajamasta lähtö-, tai kohdepaikkaan, jos ajamisesta sinne aiheutuu ilmeistä vaaraa, tai ajaminen voi vaurioittaa ajoneuvoa. Ajomatkan lyheneminen ei oikeuta hyvitykseen.

Mikäli asiakkaan lähtö- tai kohdepaikan kääntymis- ym. olosuhteet eivät vastaa ennalta kerrottua tai kuvailtua suhteessa tilatun auton kokoon, veloitamme ylimääräisenä auton hankalasta peruuttamisesta johtuvana erityiskuluna 2,40€ / peruutusmetri.