Hyvä päivä Hattulassa

Hyvä päivä Hattulassa

Hyvä päivä Hattulassa

Osasto:

Kuvaus

KLO 09.30
TAPAAMINEN HÄMEENLINNAN KESKUSTASSA

Retkipäivän opas vastaanottaa ryhmän Hämeenlinnan keskustassa

Matka kohti Hattulaa kulkee kuninkaiden ja keisarien jäljillä. Pysähdytään paikassa, jossa Keisari Aleksanteri II tarkasti sotajoukot ja sääti Suomen kielen aseman parantamisesta vuonna 1863.

 

KLO 10.00
PANSSARIMUSEO

Ennen opastettua museokierrosta nautitaan retken aloituskahvit museon kahviossa. Panssarimuseo paitsi esittelee maamme panssarijoukkojen historiaa ja kehitystä, on myös kunnianosoitus suomalaiselle sotilaalle ja sisukkuudelle ylivoimaisen vastustajan edessä.

 

KLO 11.30
PYHÄN RISTIN KIRKKO JA HATTULAN KOTISEUTUPUOTI

Punatiilinen Hattulan Pyhän Ristin kirkko on Hämeen vanhin kirkko. Se on keskiajalla ollut suosittu pyhiinvaelluskohde ja tunnettu myös maamme rajojen ulkopuolella. Viereisen kotiseutupuodin valikoimassa on paikallisten taiteilijoiden ja käsityöläisten tuotteita.

 

KLO 13.00
PETÄYKSEN MAUKAS BUFFETLOUNAS

Matka jatkuu Hattulan uuden kirkon kautta kohti Tyrväntöä ja Petäys Resortia. Perillä luonnon-kauniissa niemenkärjessä odottaa runsas ja paikallista perinnettä kunnioittava lounaspöytä. Ruokailun jälkeen on aikaa nauttia maisemista tai mikäli ryhmällä on aikaa voidaan tähän erikseen suunnitella ja hinnoitella esim. syvärentoutus ja venyttelyhetki tai nuotiokahvit kodassa. Nämä siis eivät sisälly hintaan peruspaketissa, koska vievät aikaakin hieman  enemmän.

 

KLO 15.00
METSÄKYLÄN NAVETTA

Monista TV-ohjelmista tutuksi tullut vanhojen tavaroiden ja vanhojen/ vanhanmallisten rakennustarvikkeiden taivas. Ihania sisustustavaroita ja mieli pulppuaa ideoita. Lisäksi pihalla käyskentelee yli 20 Alpakkaa, joiden lankaa on myytävänä liikkeessä. Metsäkylän Kartano on vierailemisen arvoinen kohde.

 

KLO 16.30        HYVÄÄ KOTIMATKAA!

Lataa esite

Kuvia matkalta

Hinta

76 €/hlö minimi 20 henkilöä ryhmässä.

Hinta ei sisällä bussikuljetusta. Annamme kuljetustarjouksen lähtöpaikkakuntanne perusteella.