Matin ja Maijan Majatalo

Matin ja Maijan Majatalo

Matin ja Maijan Majatalo

Osasto:

Kuvaus

Ihastuttava lähes 100-vuotias talo Hämeenlinnan keskustassa. Majatalossa on laadukkailla materiaaleilla sisustetut , uniikkit huoneet, jokaisessa hieman erilainen tapetti ja sisustus mukaellen talon henkeä. Majatalossa on 6 huonetta, 3 pienempää ja 3 isompaa. Pienissä on 140 cm parivuode ja isommissa 160cm parivuode. Vuoteita ei saa erilleen. Jokaisessa huoneessa on oma kylpyhuone.

Isommissa huoneissa on kaikissa ihastuttava kaakelitakka, minibaari ja saunatakit. Huoneista 2 on keskikerroksessa (katutasossa) ja 4 huonetta on toisessa kerroksessa, jonne johtaa ihastuttavat vanhat puiset rappuset. Yläkerran isoissa huoneissa on jaettu parveke.

Katutasossa sijaitsee keittiö ja oleskelutila, jossa tarjoillaan aamiainen. Yläkerrassa on yhteinen olohuone, jossa on mikro, vedenkeitin, kahvinkeitin ja jääkaappi. Majatalossa on anniskeluoikeudet.

Isäntäpari majoittuu talon kellarikerroksessa.

Viikonloppuisin huonehintaan kuuluu aamiaisella myös lasi kuohuviiniä. Tule nauttimaan arjen luksuksesta hieman erilaiseen majataloon!

Parhain terveisin Matti ja Maija

 

Hinnat

Perushinnat:

arki ma-to

iso huone 143euroa

pieni huone 121 euroa

vkl pe-la

iso huone 165euroa

pieni huone 143 euroa

 

Tapahtumaviikonloppuina hinnat voivat olla korkeampia ja hiljaisina viikkoina edullisempia. Tarkista huoneiden saatavuus ja huonekohtainen hinta varauskalenterista!

Majatalon osoite

Eteläkatu 5, 13100 Hämeenlinna