Vekka Tours

Matkalla mukavuusalueille – jo vuodesta 1932.

Vekka Tours on rekisteröity valmismatkanjärjestäjä Hämeenlinnasta. Järjestämme päiväretkiä, tapahtumaretkiä ja matkoja yksityishenkilöille Hämeessä, Suomessa, Pohjoismaissa sekä Baltiassa. Ryhmille ja yrityksille räätälöimme omia matka- sekä tapahtumakokonaisuuksia sopimuksen mukaan. Yhteistyökumppaniemme avustuksella tuotamme kokonaiset matka- ja tapahtumapaketit majoituksineen, ruokailuineen, pääsylippuineen, opastuksineen ja ohjelmanumeroineen.

Yrityksille toteutamme toimivat ja viihtyisät kokousmatkapalvelut sekä asiakas- ja henkilökuntatilaisuudet yhteistyökumppaniemme kera.

Vekka Tours on Vekka Liikenne Oy:n rekisteröimä aputoiminimi. Emoyhtiömme Vekka Liikenne on järjestänyt kuljetuksia kaupunkiliikenteessä, tilausajoja ja matkoja mukavuusalueille jo vuodesta 1932. Vankalla kokemuksella voimme kätevästi järjestää matkoille ja tapahtumiin monipuolisesti liityntä-, siirtymä- sekä tilauskuljetukset.

Kumppaniverkosto

Onnistuneen matkan toteuttamiseksi tarjoamme käyttöönne myös yhteistyökumppanimme niin majoitukseen ja maittavaan ateriointiin kuin ohjelma- ja oheispalveluihin. Kerro rohkeasti toiveistasi, me järjestämme!

Suomen matkatoimistoalan liiton (SMAL ry) jäsenenä toimimme aktiivisesti matkailualan kehittämiseksi, toimimme hyvien liiketapojen mukaisesti ja teemme yhteistyötä lukuisten kollegoiden ja matkailuyritysten kanssa.

Visit Finland – Lakeland

Olemme mukana Visit Finland –verkostossa edistämässä Suomea matkailumaana maailman kartalle ja houkuttelemaan lisää ulkomaalaisia turisteja Suomeen sekä Hämeeseen. Alueellisesti kuulumme Järvi-Suomen Lakeland -ryhmittymään, missä kehitämme yhteistyötä edelleen alueen toimijoiden kanssa.

Vastuullinen ja luotettava matkanjärjestäjä

Rekisteröitynä valmismatkajärjestäjänä meillä on mahdollisuus järjestää vastuullisesti kokonaisvaltaisia matkapaketteja. Käytännössä auktorisointi ja vastuu tarkoittavat sitä, että olemme asettaneet vakuuden turvaamaan muun muassa ennakkoon maksetut matkat ja paluukuljetukset.

Vekka Liikenne Oy
Rekisterinumero: 2231/14/Mj

Kilpailu- ja kuluttajaviraston ylläpitämä matkatoimistorekisteri

YLEISET VALMISMATKAEHDOT

30.6.2017 asti ostettuihin matkoihimme sovelletaan Yleisiä valmismatkaehtoja. Nämä 30.6.2009 hyväksytyt sopimusehdot ovat Suomen matkatoimistoalan liitto ry:n ja kuluttaja-asiamiehen neuvottelemat.

YLEISET VALMISMATKAEHDOT

UUSI MATKAPAKETTILAKI 2018

Valmismatkalain korvaava laki matkapalveluyhdistelmistä tulee voimaan 1.7.2018. Samanaikaisesti korvataan laki valmismatkaliikkeistä lailla matkapalveluyhdistelmien tarjoajista.

MATKAPAKETTILAKI 1.7.2018 ALKAEN

Luotettava Kumppani

Tilaajavastuulain edellyttämänä toimimme lainmukaisesti, läpinäkyvästi ja jämptisti työnantajana. Tilaajavastuutietomme on tilattavissa Luotettava Kumppani –palvelusta.

Rekisteriseloste

Vekka Tours suojaa palveluidensa käyttäjien yksityisyyttä henkilötietolain (523/1999), EU General Data Protection Regulation, GDPR (679/2016) sekä muun soveltuvan lainsäädännön mukaisesti.

LUE REKISTERISELOSTE