Yrityksille

Kokoukset • Yritystilaisuudet • Työhyvinvointi • Tilausajot

Hämeessä on paljon mukavaa koettavaa – tiukkaa työrupeamaa inspiroimaan ja keventämään. Tarjoa asiakkaillesi, yhteistyökumppaneillesi ja henkilökunnallesi parhaita elämyksiä. Ota yhteyttä, niin neuvotellaan, minkälainen tilaisuus voisi sopia yrityksellenne. Ja toki viemme viihtymään Hämeen ulkopuolellekin – kerro toiveistasi!

PYYDÄ TARJOUS

Yhteistyökumppanimme täydentävät toimivan kokonaisuuden

Tarjoamme käyttöönne myös yhteistyökumppaniemme palvelut majoitukseen ja maittavaan ateriointiin ja erilaisiin ohjelmiin. Saat kaikki palvelut yhdestä osoitteesta ja yhdellä laskulla. Me hoidamme kaiken puolestasi, kokemuksella ja ammattitaidolla. Jos et löydä valmiista tarjonnastamme juuri sopivaa kokonaisuutta, räätälöimme ryhmällenne matkaohjelman toiveidenne mukaan.

HAHKIALAN KARTANO

Vietä elämäsi tilaisuus barokkipuutarhan sydämessä kulttuurihistoriallisessa Hahkialan Kartanossa Hämeenlinnan Hauholla! Tyylikkäät puitteet ja Kartanon keittiön herkut takaavat onnistuneen tapahtuman. Kokous- ja ryhmätyötiloja sekä majoitustiloja löytyy useammankin kymmenen henkilön ryhmille.

HÄMEEN LINNA

Historiaa huokuva Hämeen vanha linna on laadukkaasti restauroitu kokonaisuus ja tilat ovat muunneltavissa moneen käyttöön. Vanha linna on omaleimainen miljöö esimerkiksi kokouksille, yritystilaisuuksille ja häille. Loistavat cateringpalvelut tarjotaan luonnollisesti samaan pakettiin.

VERKATEHDAS

Vanhan punatiilisen tehtaan miljööseen rakennettu monipuolinen kulttuurin koti Hämeenlinnassa on lunastanut paikkansa laadukkaana tapahtumanäyttämönä. Verkatehdas on täsmäpiste jopa 700 hengen kokouksille, kongresseille ja tapahtumille, ollen samalla ihanteellinen myös pienemmille tapahtumille.

TAWASTIA GROUP

Tawastia Group Hämeenlinnan keskustassa tarjoaa hyvät puitteet kokouksiin aina 80 hengen ryhmiin saakka. Hotelli Emiliassa asutaan viihtyisästi kaupungin ydinkeskustassa ja historiallisessa jugend-puutalossa sijaitseva viehättävä Ravintola Piparkakkutalo tarjoaa herkulliset eväät seurueille.

PETÄYS RESORT

Petäys Resort tarjoaa rauhalliset ja toimivat puitteet aina 200 henkilön kokouksiin saakka. Herkullinen ravintolamaailma pitää kokousväen kylläisenä ja mielen virkeänä. Kokoustiloja on useita ja majoitustiloja löytyy myös riittävästi. Isompi ryhmä voi tulla Petäykseen myös Hopealinjan laivalla Hämeenlinnasta.

LEPAAN KARTANO

Pienet kokoukset, kongressit, tilaisuudet henkilökunnalle tai asiakkaille järjestyvät mutkattomasti. Rentouttava miljöö vehreissä puutarhamaisemissa tarjoaa elämyksellisen ja ikimuistoisen tilaisuuden. Kokoustiloja löytyy tarvittaessa noin 100 hengelle. Lepaan Kartanoon pääsee myös Hopealinjan laivalla!

SOKOS HOTEL VAAKUNA

Aivan kaupungin kupeessa, rautatieaseman vieressä, voit ihailla kauniita Vanajavesi- ja linnamaisemia vaikkapa tornisaunastamme. Original Sokos Hotel Vaakunan uusituissa kokoustiloissa ja ravintolassa tehdään onnistuneita päätöksiä ja viihdytään nautiskellen! Kokoustilaa löytyy 10-100 hengen ryhmille.

MATIN JA MAIJAN MAJATALO

Kesällä 2018 ovensa avannut, lähes 100-vuotias kaupunkikartano Hämeenlinnan keskustassa on nähnyt monet Hämeenlinnan vaiheet ihan paraatipaikalta. Idylliseen majataloon on tehty 6 viehättävää, yksilöllisesti sisustettua huonetta. Nautit hyvät unet pellavan ja untuvan syleilyssä.

Matin ja Maijan Majataloon voit varata huoneen suoraan kauttamme.